Dissabte, 03 desembre 2022
7.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense tindrà tres sèniors masculins la temporada 2022-2023

El FS Unión Llagostense ha inscrit un total de tres equips sèniors masculins a les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF), un més que la campanya passada. Aquesta temporada l’entitat té un primer equip a la Segona Catalana, que va pujar el curs passat, i dos més a la Tercera Catalana.

L’FCF ha publicat les agrupacions provisionals de la categoria més baixa de les lligues territorials i el sènior masculí B, que dirigeix novament Dani Muñido, militarà al grup 2; mentre que el nou equip, el sènior masculí C, al grup 1, i estarà entrenat per José Antonio Garcia.

El grup 2, amb el sènior B, està format per l’AE Montornès, el Ciutat de Granollers A, el Parets B, la Penya Blaugrana Montmeló, la Vall de Tenes B, el Quatre Camins, el Vilamajor B, l’Sport Sala Santa Perpètua B, el Llinars, el Sant Feliu de Codines, el Sant Celoni, el Manlleu B, el Vic.

El grup 1, amb el sènior C, està format per l’Avícola Vinyals Mataró C, el Racing Pineda B, el Sala 5 Tiana B, la Fundació Esportiva Montgat, l’Arenys de Munt B, el Touring Club Maresme, el Dosrius Maresme, el Futsal Masnou, l’Òrrius, el Pineda de Mar B, el Premià de Dalt B i el Ciutat de Granollers B.

Publicitat

Publicitat