Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

Triplet de victòries dels equips sèniors del Club Petanca La Llagosta

Els tres equips sèniors del Club Petanca La Llagosta han guanyat els seus respectius compromisos de la segona jornada. El sènior femení i els dos equips masculins han sumat el primer triomf de la temporada.

El femení, al grup 3 de la Segona Catalana, va guanyar contra el Carpi, per 6 a 3 i ocupa el tercer lloc amb tres punts. Pel que fa al masculí A, al grup 5 de la Tercera Catalana, va imposar-se amb claredat contra el Polinyà B, per 12 a 4 i és quart amb tres punts. El masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, va guanyar a la Penta Bètica de Mollet, per 6 a 10 i és cinquè amb tres punts.

Aquest cap de setmana els tres equips del Club Petanca tenen jornada de descans.

Publicitat

Publicitat