Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Javi Iglesias, nou entrenador del sènior masculí del Joventut Vallag

Javi Iglesias torna a la banqueta del Joventut Vallag com a primer entrenador. El llagostenc va deixar d’entrenar a l’equip d’handbol de la nostra localitat fa uns mesos per temes personals i ara torna a agafar les regnes.

Des de fa unes setmanes l’equip s’entrena amb un total de 16 jugadors. “Mantenim la plantilla de l’any passat i hem fet unes tres incorporacions”, explica Iglesias, que es marca com a objectiu “lluitar per l’ascens”.

El cap de setmana passat el sènior masculí d’handbol va jugar un amistós contra La Garriga B, entrenat pel llagostenc Javier Córdoba, que va perdre per només un gol. “Al descans van marxar amb un marge de sis o set gols, però a la represa es va veure el desgast físic i vam perdre de només un gol. Tot i això, estem satisfets del primer amistós disputat”, diu Javi Iglesias.

El Joventut Vallag jugarà avui divendres a les 20.30 h el segon amistós contra La Salle Montcada B, de la Segona Catalana, al Pavelló Antonio García Robledo. El sènior masculí de la nostra localitat, que milita al grup B de la Tercera Catalana, iniciarà la lliga el 25 de setembre a casa contra el Gavà B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies