Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

A la venda les entrades per al concert del guitarrista Juan Gómez, Chicuelo

El guitarrista internacional actuarà el 8 d’octubre a les 20 hores al Centre Cultural presentant el seu darrer espectacle, Caminos. L’esdeveniment forma part de la programació estable del Centre Cultural, promoguda per l’Ajuntament de la Llagosta.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a través de la plataforma Entrapolis i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El preu de l’entrada anticipada és de 4,5 euros. El dia de l’espectacle el preu serà de 6,5 euros.

Caminos és el nou projecte de Chicuelo, fet de tangos, alegries, buleries i granaïnes. Sota una formació insòlita obre nous camins sonors al flamenc, amb el toc pur de Chicuelo, la bateria de David Gómez, el violoncel de Martín Meléndez i el ball de Karen Lugo.

El repertori de Caminos està fet d’històries amb ritmes flamencs. Des d’una cançó de bressol a un homenatge a Djiango Reinhardt, les alegries es transformen amb el violoncel de Meléndez i les buleries amb la bateria de Gómez.

Més espectacles

La programació del Centre Cultural d’aquest darrer trimestre de l’any es completarà amb l’obra de teatre M’hauríeu de pagar, d’Atrium Produccions, el dissabte 19 de novembre, i La motxilla de l’Ada, una obra familiar de Teatre al detall que es representarà el dissabte 10 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies