Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

Èxit de participació en l’Open de tripletes mixtes del Club Petanca La Llagosta

El Club Petanca La Llagosta va celebrar dissabte una nova edició de l’Open de tripletes mixtes, que va comptar amb 32 tripletes participants. El torneig forma part del programa d’activitats del 50è aniversari del club llagostenc i de la Festa Major 2022.

El campionat va omplir les Pistes Municipals de Petanca fins al migdia de dissabte amb un gran nivell entre els participants, que comptava, fins i tot, amb campions d’Espanya. La tripleta guanyadora estava formada per Javivi, Aleix i Alba, jugadors dels clubs Ràpid Bosco i Gran Via. De l’entitat llagostenca va destacar la tripleta formada per Lola, Tete i Jonathan, que van ser finalistes de la repesca de consolació, i Mimi, que també va ser finalista amb una altra tripleta. “Va ser un èxit rotund el torneig perquè vam esgotar totes les inscripcions i hi havia molt bon ambient”, assenyala el vicepresident del Club Petanca La Llagosta, Jona Ávila.

El club ha repartit 1.440 euros entre les categories general, consolació i repesca. A més, hi havia una quinzena de persones voluntàries per organitzar el torneig. “Aquest any hem volgut fer tres tornejos perquè al mixt i masculí, hem fet el femení. Tots tres han estat un èxit i s’han desenvolupat sense cap problema entre els participants. El pròxim any volem repetir l’experiència i consolidar el femení, que enguany era la primera edició que el fèiem”, diu Ávila, que recorda que al gener el club preveu celebrar eleccions a la presidència.

El club celebrarà aquest any un quart torneig, però en aquesta ocasió serà només per a socis. La directiva vol fer el campionat social en la tardor.

Derrotes dels tres equips sèniors

Els tres equips sèniors federats del Club Petanca La Llagosta van iniciar les seves respectives lligues territorials el cap de setmana i tots tres van perdre els seus compromisos. L’equip femení, que milita al grup 3 de la Segona Catalana, va caure contra el Sant Cugat, per 6 a 3; el masculí A, al grup 5 de la Tercera Catalana, contra el Cardedeu, per 10 a 6; i el masculí B, del grup 15 de la Quarta Catalana, contra el Martorelles Pruneres 90, per 7 a 9.

Publicitat

Publicitat

Més notícies