Divendres, 19 abril 2024
18.4 C
La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 manté el masculí sub-21 i perd el sènior de la Territorial

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 no tindrà sènior absolut masculí la temporada 2022-2023. La campanya passada el conjunt va tancar el curs amb l’ascens a la Territorial A, però els jugadors van decidir no continuar. El club va intentar donar continuïtat al projecte amb nous esportistes, però les reunions no van prosperar. Tot això, per aquesta temporada l’entitat llagostenca ha pogut mantenir el sènior sub-21, que es convertirà en el nou referent per a la base.

“És una llàstima perdre el sènior masculí, però estem satisfets de poder seguir amb la feina de la base. Creiem que per créixer, cal seguir amb la tasca de formació”, explica la coordinadora del club, Rosa Carrillo, que mostra la seva satisfacció per mantenir el sènior masculí sub-21, que compta amb jugadors formats al club: “hi ha quatre jugadors que continuen de l’any passat i la resta han vingut al club, però són de la Llagosta”.

El sènior sub-21 està a l’espera de conèixer el calendari de la temporada 2022-2023 del Nivell B. El club també tindrà aquest curs un premini mixte, un mini mixte, un cadet masculí i un infantil masculí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies