El 6 de setembre es farà la captació de sang de Festa Major

0
280

La propera visita del Banc de Sang a la Llagosta serà el dimarts 6 de setembre. Aquesta és la captació especial de Festa Major que ja fa anys que es realitza a la nostra localitat. Les donacions es podran fer al Centre Cultural.

En aquesta ocasió, a més de la captació de sang, també hi haurà la possibilitat de donar plasma. Totes les persones que donin plasma durant el mes de setembre participaran a un sorteig per assistir a un concert de Pep Sala & La Banda del Bar el 7 d’octubre a les nou del vespre a Luz de Gas.

D’aquesta manera, el carismàtic cantant vol agrair a les persones que donen plasma el seu gest desinteressat.

Aquesta acció es fa just abans de la Setmana Mundial de la Donació de Plasma, que se celebra del 3 al 9 d’octubre per conscienciar sobre la necessitat de donar aquest component sanguini.

Les persones interessades en donar sang o plasma el dia 6 de setembre a la Llagosta poden reservar hora al web del banc de sang. L’horari de la captació sanguínia serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més 50 quilos, no cal estar en dejú. Per obtenir més informació es pot consultar el web del donant.

Publicitat