Divendres, 19 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

Una norantena de persones inscrites en l’Open de tripletes mixtes del Club Petanca La Llagosta

L’Open de tripletes mixtes del Club Petanca La Llagosta se celebrarà dissabte amb una norantena de participants en les Pistes Municipals de Petanca. Aquesta competició s’emmarca dins els actes per commemorar el 50è aniversari del club de la nostra localitat.

A l’agost s’havien esgotat les 32 places del torneig, però unes baixes d’última hora ha permès reobrir les inscripcions i avui dijous encara hi ha dues places disponibles. “Creiem que entre avui dijous i demà divendres s’esgotaran totes les places. Aquest és el tercer torneig de l’any que fem per commemorar el 50 aniversari del club i estem molt satisfets de la resposta que han tingut”, explica el vicepresident del Club Petanca La Llagosta, Jona Ávila.

El torneig es disputarà en un format d’eliminatòries, sense grups. El preu per inscripció és de 45 euros i l’organització repartirà un total de 1.440 euros entre vuit premis, entre les categories general, consolació i repesca. El campionat s’iniciarà dissabte a les 9 h i es preveu acabar al migdia.

S’inicien les lligues territorials

A banda del torneig de tripletes mixtes, el Club Petanca també està pendent dels tres equips absoluts que competeixen en les lligues territorials de la Federació Catalana de Petanca. El sènior femení, que milita al grup 3 de la Segona Catalana, començarà a la pista del Sant Cugat; el sènior masculí A, al grup 5 de la Tercera Catalana i que té com a objectiu l’ascens, jugarà a la pista del Cardedeu; i el sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, s’estrenarà a les Pistes Municipals de Petanca contra el Martorelles Pruneres 90.

Publicitat

Publicitat

Més notícies