Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per al Ral·li Fotogràfic de Festa Major

El Foto-Club La Llagosta i la Colla Gegantera de la Llagosta han obert avui el període d’inscripció per participar en la desena edició del Ral·li Fotogràfic de la Llagosta, que tindrà lloc l’11 de setembre entre les 10 i les 20.30 hores en el marc de la Festa Major.

Les inscripcions es poden fer fins al 9 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al correu electrònic llagosta@gegants.cat. També es podran fer inscripcions el mateix dia 11 entre les 10 i les 10.30 hores a l’Ajuntament.

El jurat donarà a conèixer el seu veredicte i es procedirà al lliurament de premis el 16 de setembre a les 19 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat