Dissabte, 27 abril 2024
17.4 C
La Llagosta

El CD La Concordia s’estrenarà contra l’ascendit Rubí a la primera jornada de la Segona Divisió

El CD La Concordia s’estrenarà a casa contra el Rubí a la Segona Divisió estatal la temporada 2022-2023. La lliga s’iniciarà el cap de setmana del 24 i 25 de setembre i l’equip dirigit per Jaime Martínez tindrà un primer rival que la campanya passada va aconseguir l’ascens després de proclamar-se campió de la Divisió d’Honor Catalana.

Aquesta temporada, l’agrupació de la Segona Divisió estatal del conjunt llagostenc tindrà 14 equips en comptes dels 16 del curs passat. A banda de l’ascens del Rubí, hi ha dues novetats més al grup amb l’ascens també de la Peña Deportiva, d’Eivissa, que serà el primer desplaçament de La Concordia l’1 o el 2 d’octubre; i el descens de la Primera Divisió de l’AE Penya Esplugues. La resta d’equips de l’agrupació continuen del curs passat amb l’Intersala 10 Saragossa, el Castelldefels, el Ripollet, el Sala Saragossa, l’AECS l’Hospitalet, el Cesar Augusta, Les Corts, l’Eixample, el Feme Castelló i el CN Caldes.

Tot i començar el 24 i 25 de setembre la lliga, la temporada oficial s’iniciarà una setmana abans perquè La Concordia disputarà la primera ronda de la Copa de la Reina, tal com preveu la planificació de la Reial federació Espanyola de Futbol. Això sí, encara no s’ha fet el sorteig d’aquesta competició.

Per iniciar el curs amb les màximes garanties, l’equip llagostenc va encetar la pretemporada el passat 22 d’agost i aquest cap de setmana podria fer una estada a Pals (el Baix Empordà). El conjunt dirigit per Jaime Martínez tenia previst haver disputat el passat dissabte un amistós contra l’Eixample, però finalment es va suspendre. El club ha programat dos amistosos més amb l’Industrias Santa Coloma, de la Divisió d’Honor Catalana, el pròxim dilluns 5 d’agost al CEM El Turó (21 h); i contra el Montcada, també de la Divisió d’Honor Catalana, el 10 d’agost.

La plantilla llagostenca de la temporada 2022-2023 segueix reforçant-se perquè aquests dies s’ha incorporat l’ala-tanca Sandra Pérez, que procedeix del Glòries B. A més, el club ja havia incorporat a principis del mes de juliol la portera Sara Carrera i l’ala Núria Cervera, que totes dues havien jugat a l’Eixample. També s’havia compromès amb la llagostenca Cintia Villarreal, que finalment no podrà militar a La Concordia per motius personals. La resta de jugadores que formen la plantilla llagostenca són Júlia Sanz, Sonia Blanco, Paula Pérez, Laura Botifoll, Naiara Moreno i Marina Flor. El club podria fer alguna incorporació més abans de l’inici de la temporada.

A tot això, el cos tècnic del sènior femení s’ha reforçat amb la incorporació de l’entrenador de porteres llagostenc Paco López, que supleix la marxa de Sergi Barceló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies