Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense debutarà a la Segona Catalana a casa contra l’AE 5 Tiana

El sènior A del FS Unión Llagostense debutarà a la Segona Catalana com a local el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre contra l’AE 5 Tiana. La Federació Catalana de Futbol ha publicat avui divendres els calendaris de les agrupacions de les lligues territorials de futbol sala.

El FS Unión Llagostense està al grup 1 de la Primera Catalana, que consta d’un total 26 jornades en dues voltes. L’últim partit de la lliga dels llagostencs serà també com a local contra l’Atlètic Català, el cap de setmana del 27 i 28 de maig. L’objectiu de l’equip dirigit per Jordi Pavón és lluitar per l’ascens.

D’altra banda, el club ha comunicat el primer reforç de la plantilla 2022-2023 del sènior A amb la incorporació del davanter Sergio Saavedra, que la temporada passada amb la Unió FS Mollet va marcar 31 gols en 25 partits a la Primera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies