Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Cau un arbre del carrer de l’Estació sobre quatre cotxes aparcats, sense danys personals

La forta tempesta d’aquesta tarda, de molta intensitat en pocs minuts i amb molt vent, ha provocat la caiguda d’un arbre, del carrer de l’Estació, sobre quatre vehicles aparcats. Els fets han passat prop de les 18 hores i no s’han de lamentar danys personals.

Al lloc dels fets s’ha apropat ràpidament la Policia Local, que ha tallat al trànsit l’entrada del carrer de l’Estació per la rotonda de l’avinguda de Primer de Maig, precisament on ha caigut l’arbre. En aquests moments, la Protecció Civil, els Bombers i la Policia Local treballen per treure l’arbre sobre els quatre vehicles danyats.

A més, a causa de la forta tempesta ha provocat una riuada de molta intensitat a la riera Seca, que s’ha emportat un vehicle. Tampoc hi ha hagut danys personals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies