Diumenge, 25 setembre 2022
16.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà aquesta tarda el ple ordinari de juliol

A les 19.30 hores, començarà el ple ordinari del mes de juliol a l’Ajuntament de la Llagosta. Durant la sessió, s’aprovarà de forma inicial el Document únic de protecció civil municipal de la Llagosta. Es tracta d’un instrument que documenta el marc orgànic i funcional d’àmbit municipal per a la previsió i control de riscos sobre persones i béns, i formula la resposta adequada a les eventuals situacions d’emergència en el municipi, sota la responsabilitat del titular del pla, integrant les actuacions amb el sistema autonòmic de protecció civil. El document ha estat redactat per la Diputació de Barcelona.

Avui, també es debatrà la proposta d’aprovació de la modificació de les tarifes de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2022-2023, contemplant la gratuïtat per als infants matriculats a I2 i l’increment en un 5% de la tarifa del servei de menjador. El curs començarà el 5 de setembre amb el període de familiarització.

També s’aprovarà el contingut i la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal per a la prestació del servei d’assessorament i orientació sociolaboral juvenil a la nostra localitat; i del conveni per a la prestació del servei bàsic d’atenció social amb el Consell Comarcal.

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà l’aprovació del contingut i l’adhesió al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya.

També està previst ratificar el decret d’Alcaldia d’adhesió de l’Ajuntament a la Declaració institucional del 28 de juny de 2022, Dia internacional de l’orgull LGTBI.

Abans del torn de precs i preguntes, es debatrà una moció, presentada pels grups municipals del PSC, LLEC i Cs, per reclamar al Departament d’Educació de la Generalitat una solució definitiva per a l’Escola d’educació especial Can Vila de Mollet, en la qual hi ha diversos alumnes de la Llagosta.

El ple es podrà seguir en el canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta i per Ràdio La Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat