Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Carlos Gómez i Gabriel Arroyo, nou tàndem d’entrenadors del CE La Llagosta

El llagostenc Carlos Gómez i Gabriel Arroyo són el nou tàndem d’entrenadors del sènior masculí del CE La Llagosta. Els dos tècnics tenen com a objectiu muntar un conjunt competitiu a la Quarta Catalana, que pugui millorar les sensacions de la temporada que tot just acaba. El nou tàndem substituirà a Manuel Iglesias i José Bermejo, que dirigien el primer equip masculí des del curs 2019-2020.

Gómez afronta la seva tercera etapa al club. La temporada passada va tornar a La Llagosta per dirigir l’infantil i anteriorment havia estat a la Lourdes, com a coordinador, i a la Molletense, com a preparador físic. Precisament, el llagostenc va coincidir amb Arroyo a la Lourdes, on aquest va estar prop d’una dècada en diverses facetes com a tècnic, entre elles va celebrar un ascens del sènior masculí a la Tercera Catalana. “La idea inicial és que jo per la meva experiència i estudis faci la preparació física i Gabriel tindrà un pes més específic en la tàctica”, explica Carlos Gómez. “Hem de veure com està la plantilla i, sobretot, començar bé la temporada. L’objectiu és lluitar per estar en la part alta de la lliga”, afegeix Arroyo.

El coordinador del CE La Llagosta, José Ángel Venero, valora positivament el canvi després del cicle de dues temporades fet per Bermejo i Iglesias. “Carlos Gómez va dirigir la preparació física del curs passat amb èxit fins al Nadal, després ja no va poder continuar per altres compromisos. Vam acabar satisfets amb la seva feina i creiem que pot tirar endavant amb un projecte competitiu”, diu José Ángel Venero, que es mostra amb confiança que Gómez formi tàndem amb Arroyo.

La plantilla està gairebé tancada i majoritàriament formada per jugadors de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies