Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

El CD La Concordia defineix la pretemporada 2022-2023

El CD La Concordia ja té la planificació de la pretemporada 2022-2023 definida. L’equip dirigit per Jaime Martínez iniciarà els entrenaments el 22 d’agost.

Fins ara, La Concordia preveu jugar tres partits amistosos. El 27 d’agost contra l’Eixample, de la Segona Divisió estatal; el 8 de setembre, contra l’Industrias Santa Coloma, de la Divisió d’Honor Catalana; i el 10 de setembre, contra el Montcada, de la Divisió d’Honor Catalana. Del 2 al 4 de setembre, el club preveu una nova estada a Pals (el Baix Empordà) amb un partit encara per concretar amb un equip del territori gironí.

La temporada oficial s’iniciarà el 17 de setembre amb la disputa de la primera ronda de la Copa de la Reina i el cap de setmana següent, el 24 i 25 de setembre, jugarà la primera jornada de la Segona Divisió espanyola. La federació espanyola encara no ha fet els sortejos de la copa i de la lliga.

Publicitat

Publicitat