Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

“L’Escola Bressol Niu Blau ha estat una institució important a la Llagosta”

L’Escola Bressol Niu Blau de la Llagosta ha tancat, avui dimarts 26 de juliol, després de 45 anys. El centre educatiu ha obert per últim cop la porta del número 66 del carrer de les Escoles. Durant més de quatre dècades, el centre educatiu ha acollit més de 2.500 infants de la nostra localitat.

“L’Escola Bressol Niu Blau ha estat una institució important a la Llagosta. Durant molts anys vam ser els únics”, diu la directora de l’escola, Roser Sisó. “Nosaltres hem mantingut els infants, els hem cuidat, els hem ensenyat i els hem estimat molt. Mai hem tingut problemes. Amb els pares i mares sempre hem parlat. Hem estat com una família”, afegeix una de les fundadores de l’escola bressol, Maria Teresa Llonch.

L’Escola Bressol Niu Blau va obrir l’octubre del 1977 i el juliol del 2022 tanca. La manca d’alumnes, especialment de la franja de dos a tres anys, és el motiu del tancament final del centre educatiu.

Publicitat

Publicitat