Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

El llagostenc Paco López és el nou entrenador de porters de La Concordia i també forma part del cos tècnic del sènior femení

Paco López, de 48 anys, s’ha vinculat amb La Concordia per a la temporada 2022-2023 com a entrenador de porters del club i com a segon entrenador del cos tècnic del sènior femení a la Segona Divisió estatal. El tècnic llagostenc va formar part de les Jornades de Tecnificació del club de fa unes setmanes i avui dimarts La Concordia ha confirmat la seva vinculació amb l’entitat blava.

L’entrenador arriba per suplir la baixa del tècnic Sergi Barceló. “Després de les Jornades de Tecnificació va sorgir l’oportunitat de vincular a Paco López amb el club i hem decidit que a banda de ser l’entrenador de porters del club, també formi part del cos tècnic del sènior femení. A més, és una persona de la Llagosta, molt coneguda, i que té una trajectòria professional en el futbol sala”, explica el coordinador Iván Beas.

Paco López es mostra amb il·lusió de la seva nova etapa. “Ja coneixia a Jaime Martínez de Montcada i del Barça i faré totes les tasques de segon entrenador i delegat. Com a llagostenc, estic molt content de poder ajudar un club de la nostra localitat”, assenyala Paco López, que continuarà fent d’entrenador de porters d’altres clubs, com ara el FS Parets, Ripollet o Montcada, entre altres. Anteriorment, havia estat entrenador de porters de clubs professionals amb el Palma, el Jaén i l’Osasuna; i com a jugador, va formar part del Barça, de l’Industrias Garcia, el Palma i el Montcada.

Publicitat

Publicitat