Diumenge, 25 setembre 2022
16.5 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense, al grup 1 de la Segona Catalana

El sènior A masculí del FS Unión Llagostense militarà al grup 1 de la Segona Catalana la temporada 2022-2023, segons ha confirmat la Federació Catalana de Futbol després de publicar les agrupacions provisionals. L’equip llagostenc està enquadrat en un grup amb equips del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme.

L’equip llagostenc la temporada passada va aconseguir l’ascens a la Segona Catalana després de guanyar la lliga de la Tercera Catalana i aquesta pròxima vol intentar lluitar novament per l’ascens. L’agrupació està formada per Racing Pineda, Santvicentí, Ciutat de Mataró, Hummel Alella, Atlètic Català, Arenys de Mar, Premià de Mar, 5 Tiana, Unió FS Mollet, Cardedeu, CFS Palau-Penya Barcelonista, Sport Sala Santa Perpètua i Castellterçol.

Publicitat

Publicitat