Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Finalitza el Campus Antonio García Robledo amb prop de 130 participants


La dotzena edició del Campus d’Handbol Antonio García Robledo ha acabat després de dues setmanes i prop de 130 participants, d’entre les edats de 7 a 16 anys. Com és habitual, l’estada esportiva ha tingut lloc a la casa de colònies El Company, de Vilanova de Sau (Osona), en dos torns, del 3 al 9 de juliol i del 10 al 16 de juliol.

Durant les dues setmanes de campus s’ha fet tecnificació d’handbol, tot i que també hi havia altres propostes esportives, com ara vòlei, futbol o bàsquet. A més, hi havia activitats d’oci per l’entorn natural de la casa de colònies amb la pràctica de ciclisme, senderisme o piragüisme. “Hem acabat molt contents i amb molta il·lusió perquè hem vist que els infants s’ho han passat d’allò més bé”, explica Antonio García Robledo, que afegeix: “a cada setmana que acabava el campus, això semblava ja una família. Qun acabem el campus, sempre diem el mateix, aquest ha estat el millor que hem fet i ja sumem dotze”.

El campus de l’esportista professional llagostenc va comptar novament amb visites de jugadors d’handbol de l’elit, entre aquests, Mamadou Gassama, de l’Sporting de Lisboa i Sergi Franco, del BM Granollers. Tot i que com a monitors, ja hi havia esportistes professionals amb el mateix Antonio García -va estar les dues setmanes- i altres noms destacats com són Adrià Martínez i Pol Valera, jugadors del BM Granollers; Miriam González, exjugadora del BM Granollers i de l’Handbol Sant Quirze; David Ibars, tècnic del juvenil del Barça; Maria Estrada, tècnica de l’handbol Sant Vicenç; i Borja Lancina, exjugador del BM Granollers.

La pròxima activitat del Campus Antonio García Robledo serà amb el tradicional Handball Day, que se celebra en una jornada d’un dia al Pavelló Antonio García Robledo just abans de les festes nadalenques.

Es recupera d’una lesió al quàdriceps dret

Antonio García Robledo preveu iniciar una nova pretemporada amb el BM Granollers a principis d’agost, tot i que encara s’està recuperant d’una lesió al quàdriceps dret. “L’objectiu de la temporada serà igualar el que hem fet aquest curs passat, perquè millorar-ho suposaria guanyar la lliga Asobal contra el Barça i sabem què és complicat”, diu García Robledo, que es mostra il·lusionat amb el repte continental: “jugarem la Lliga Europea EHF i és molt il·lusionant”. A més, el llagostenc confia disputar el Mundial d’handbol del 2023 amb Espanya, que tindrà lloc de l’11 al 29 de gener a Polònia i Suècia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies