Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

Els tres equips sèniors del Club Petanca La Llagosta encetaran les lligues territorials el 3 i 4 de setembre

Els tres equips sèniors del Club Petanca La Llagosta ja coneixen el calendari de la temporada 2022-2023. La Federació Catalana de Petanca ha fet el sorteig de les agrupacions territorials, que s’encetaran el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.

El sènior femení milita al grup 3 de la Segona Catalana i començarà la lliga a la pista del Sant Cugat. La resta de rivals són Carpi, Olesa, Benavent, Can Jofresa, Santa Coloma B, Santa Rosa.

El sènior masculí A, del grup 5 de la Tercera Catalana, iniciarà la lliga a la pista del Cardedeu. La resta de rivals són Polinyà B, Sant Sadurní de Montornès, Barberà del Vallès B, Granollers, Can Borrell i Cerdanyola B.

Pel que fa al sènior B, del 15 de la Quarta Catalana, s’estrenarà a les Pistes Municipals de Petanca contra el Martorelles Pruneres 90. La resta de rivals són Can Cuyàs, Peña Bética Mollet, Perpetuenc, Altaveu, Montmeló B i Breda.

Publicitat

Publicitat