Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

El 4 Cañas guanya el Torneig de futbol-7 del CD Viejas Glorias

L’equip 4 Cañas, format amb jugadors de Montcada i Reixac i la Llagosta, ha guanyat el Torneig de futbol-7, que ha organitzat el CD Viejas Glorias. El campionat amistós d’estiu es va iniciar a finals del juny i durant tres setmanes s’ha disputat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Ahir dijous, el 4 Cañas va imposar-se contra el Castañas 3.000, per 3 a 1. En la primera part, el 4 Cañas va avançar-se amb dos gols i en la represa va fer el tercer. Tot seguit, el Castañas 3.000 va escurçar la diferència i va tenir opcions d’ajustar més l’electrònic. Finalment, el marcador no es va moure més.

En acabar el partit, el CD Viejas Glorias va lliurar els trofeus de campió i subcampió. A més, també va lliurar el guardó de màxim golejador a David Varón, amb 14 gols, i el millor porter, Rubén Tardio, del 4 Cañas. En l’acte de lliurament, hi havia l’alcalde Óscar Sierra. L’organització del torneig ha valorat positivament el campionat, que enguany ha tingut un total de set equips.

Publicitat

Publicitat