Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

El Joventut Vallag, al grup B de la Tercera Catalana

El Joventut Vallag La Llagosta ha estat enquadrat al grup B de la Tercera Catalana després del sorteig fet per la Federació Catalana d’Handbol. L’agrupació està formada pel Gavà B, la Penya Blaugrana d’Handbol Montmeló, el Laietà Argentona, el BCN Sants B, el Sant Andreu de la Barca, el Vendrell, el BM Pau Casals, el Sant Llorenç B, l’OAR Gràcia Sabadell Júnior i el Vilanova Blau.

La lliga està formada per 11 equips i tindrà un total de 22 jornades. El club llagostenc iniciarà la lliga el cap de setmana del 24 i 25 de setembre a casa contra el Gavà B; i disputarà l’última, també a casa, contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior. En la jornada 9 (17 i 18 de desembre) i 20 (25 i 26 de març), el Joventut Vallag tindrà setmana de descans.

Publicitat

Publicitat