Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Kautar Azdaou i Mercè Portabella marxen del CD La Concordia

El CD La Concordia ha comunicat que Kautar Azdaou i Mercè Portabella han estat baixa de la plantilla de la temporada 2022-2023. El club comptava amb totes dues jugadores per a la pròxima campanya, però en els últims dies totes dues han decidit deixar la disciplina llagostenca.

El club ara buscarà reforçar la plantilla, novament. “Ja havíem fet alguns fitxatges i estava gairebé tancada, però ara haurem de tornar a buscar dues jugadores més. Són dues baixes que no estaven previstes”, explica l’entrenador Jaime Martínez. En un comunicat a les xarxes socials, el club ha agraït la tasca de les dues jugadores.

D’altra banda, el club està a l’espera de conèixer el calendari i l’agrupació de la Segona Divisió estatal del curs 2022-2023. Tot i que, segons va publicar la federació espanyola fa uns dies, es preveu disputar la primera jornada el cap de setmana del 24 i 25 de setembre. El calendari oficial de La Concordia s’iniciarà una setmana abans perquè es preveu disputar la primera eliminatòria de la Copa de la Reina el 17 i 18 de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies