Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz també guanya el català sub-16 de salt d’alçada a l’aire lliure


Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat de Catalunya sub-16 de pista a l’aire lliure en salt d’alçada. El veí llagostenc i atleta del CA Mollet va participar amb èxit al català que va tenir lloc dissabte a les pistes de Can Dragó, de Barcelona.

Muñoz va imposar-se amb un salt d’1,85 metres, que va superar en 2 centímetres el segon classificat, Eric Mañé, del CA Laietània. Aquest és el segon campionat català que guanya el llagostenc aquest any perquè al març també va imposar-se en el salt d’alçada de pista coberta -també amb un salt d’1,85 metres-.

Alejandro Muñoz és un habitual del podi català. La temporada passada va guanyar un doblet d’ors en salt d’alçada en la categoria sub-14 i al desembre va establir un nou rècord català sub-14 amb un salt d’1,83 metres.

Publicitat

Publicitat