Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El CEM El Turó registra 92 participants al Mulla’t i recapta 158 euros solidaris


El Complex Esportiu Municipal El Turó va celebrar amb èxit una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que va tenir lloc ahir diumenge al matí a la piscina exterior de la instal·lació. Aquesta acció solidària, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), també se celebrava a mig miler de piscines d’arreu de Catalunya.

Durant el matí, 92 persones van participar entre les dues accions programades amb 24 en la sessió d’aquazumba i 68 en el salt a la piscina, que va tenir lloc a les 12 hores. En total, el CEM El Turó va recaptar 158,88 euros entre la venda de diversos productes de la FEM en la recepció i les donacions en la guardiola solidària.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. A Catalunya hi ha prop de 9.000 persones afectades per l’esclerosi múltiple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies