Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

Petit incident a l’oficina de CaixaBank de la Llagosta per una bretolada

Un individu ha llençat aquest matí un petita dosi d’un producte, possiblement gas pebre, dins de l’oficina de CaixaBank de la Llagosta, que ha ocasionat picor de coll i d’ulls a alguns empleats i usuaris de l’entitat. Els fets han passat sobre les 10.15 hores.

Els afectats han estat atesos pel personal d’una ambulància que s’ha traslladat a la zona. Els Bombers de la Generalitat han precintat l’entorn més immediat de l’oficina. Després de ventilar i de comprovar que no hi havia cap perill s’ha tornat a obrir l’oficina, tot i que, en un principi, només s’ha permès l’accés del públic a la zona dels caixers automàtics. Una patrulla de la Policia Local de la Llagosta també ha estat present a la zona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies