Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull el Festival de fi de curs de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía de la Llagosta recupera aquest dissabte el Festival de fi de curs de les classes de ball i de guitarra. L’acte tindrà lloc a partir de les 17.30 h al Centre Cultural. L’entitat ha estat tres anys sense poder celebrar aquest esdeveniment, que es va suspendre el 2019 a causa de la pandèmia de la Covid.

La vicepresidenta de la Casa de Andalucía, Yolanda Picó, ha explicat que “per a nosaltres és una gran satisfacció tornar a celebrar el festival després de tant de temps d’aturada i tornar a reprendre’l amb l’alumnat de guitarra de l’Escola de David Jiménez, que cada any amenitza el festival amb les guitarres. Serà una bonica tarda de ball i música, que tant hem trobat a faltar en aquest temps”.

Aquest serà el setè Festiva de fi de curs de l’Escola de guitarra David Jiménez. A més del seu alumnat, pujaran a l’escenari del Centre Cultural els quadres de ball de la Casa de Andalucía: Meritxell i Azahar flamenco.

La festa es completarà amb l’actuació dels cantaors i cantaores Rocío Ramírez, Carol Torres, Javi Rueda i Ángel Venegas, la percussionista Mery Fernández i el Ball del Centro Cultural Andaluz de Mollet i de la Fira Abril Granollers del professor Manuel Veroni. El Festival de fi de curs estarà presentat per Antonio López.

Publicitat

Publicitat