Satisfacció de la Colla Gegantera amb la sortida a la Trobada de Sant Cugat del Vallès

0
156

La Torradeta, la Mariona i en Llago són les gegantes i el gegantó que van participar a la 34a Trobada Gegantera de Festa Major de Sant Cugat del Vallès, celebrada dissabte passat. Una quinzena de membres de la Colla Gegantera de la Llagosta es van encarregar de fer ballar als tres gegants.

El president de la Colla Gegantera, Pablo Martín, ha indicat que “vam sortir molt contents ja que vam tornar a gaudir d’una de les trobades més especials per a la nostra colla, ja que la geganta de Sant Cugat és una de les padrines de la Mariona, la nostra geganta petita”.

La propera sortida serà a Canovelles, on està l’altra padrina de la Mariona. La 31a Trobada de Gegants de Canovelles se celebrarà el dissabte 23 de juliol a la tarda.

Publicitat