Dimecres, 24 abril 2024
16 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense celebrarà el cap de setmana el Torneig de 24 Hores amb 15 equips

El FS Unión Llagostense celebrarà dissabte i diumenge una nova edició del Torneig de 24 Hores de futbol sala masculí, que enguany comptarà amb 15 equips. El campionat es disputarà ininterrompudament al Pavelló Antonio García Robledo el cap de setmana.

El torneig s’iniciarà dissabte a les 9 hores del matí i la final es preveu disputar diumenge a les 12 hores. El campionat se celebrarà en dues fases. En una primera, hi haurà quatre grups amb quatre equips i un grup tindrà només tres conjunts. Els dos primers classificats de cada grup passaran a la fase final, que es disputarà en eliminatòries des de quarts de final fins a la final. La previsió de l’organització és que els partits de la fase final s’iniciïn a partir de les 3 hores de la matinada del diumenge.

L’organització farà avui dijous el sorteig de la fase de grups i entre els participants hi ha l’últim campió, el Black Mamba, que va guanyar a les edicions del 2018 i 2019 i l’equip acostuma estar format, majoritàriament, per jugadors del FS Parets.

Publicitat

Publicitat

Més notícies