Bon balanç de la cinquena captació de sang de l’any a la Llagosta

0
96
Foto: Banc de Sang

La captació que ha realitzat aquesta setmana el Banc de Sang a la Llagosta ha assolit les 68 donacions de sang, deu de plasma i tres de medul·la. Les donacions es van realitzar dimarts al Centre Cultural de la nostra localitat.

A aquestes xifres cal sumar un total de catorze oferiments, persones que es van apropar a la captació però que no van poder donar per diversos motius. La xifra és superior a la de campanyes anteriors. A més, durant la jornada es van registrar tres nous donants.

La propera captació de sang que es farà a la Llagosta serà abans de la Festa Major, concretament el dimarts 6 de setembre. Des del Banc de Sang confien que la resposta a aquesta campanya sigui massiva, com va succeint en edicions anteriors.

Publicitat