Divendres, 02 juny 2023
18.1 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

La 33a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta ja ha obert el període d’inscripcions. La prova atlètica, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta amb La Sansi, tindrà lloc el diumenge 25 de setembre amb els recorreguts de 5 i 10 km i una cursa infantil.

El circuit de la cursa és de 5 km, així que els participants de la prova de 10 km hauran de fer dues voltes. El recorregut s’ha modificat enguany perquè es pugui travessar el passeig de l’avinguda Onze de Setembre, des del carrer de Cadaqués fins al carrer de l’Estació. “Hem volgut treure metres del polígon industrial per apropar la cursa al centre del municipi i els corredors faran l’anada i tornada del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins arribar a la Font Tot Aigua”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo. Pel que fa a la cursa infantil, se celebrarà al carrer de l’Estació amb circuits des dels 200 fins als 1.000 metres, segons l’edat.

La sortida de la cursa de 5 i 10 km tindrà lloc a les 9.30 h al carrer de l’Estació, prop del Centre de Formació de Persones Adultes; i la prova infantil s’iniciarà a partir de les 11 h. “Fem primer la cursa de 5 i 10 km i acabarem amb la cursa infantil perquè creiem que serà molt més motivador i més familiar. Els petits podran animar els seus familiars, i aquests quan acabin, podran quedar-se per fer el mateix amb els seus infants”, assenyala el regidor d’Esports, que confia omplir els 600 dorsals disponibles: “tenim molta il·lusió en recuperar la cursa després d’uns anys que no s’ha pogut celebrar per la pandèmia. A més, tenim el suport de La Sansi en l’organització de la prova, que té una manera cridanera d’atraure l’atenció dels corredors”. De fet, La Sansi té una àmplia experiència en la realització de curses, entre elles la Cursa dels Nassos o la Cursa de la Mercè, totes dues multitudinàries i de Barcelona, entre altres.

El preu del dorsal de 10 km és de 9,40 euros amb el xip groc, que en cas de no tenir es pot llogar amb un preu de 2 euros o comprar per 6 euros. Pel que fa al dorsal de 5 km, el preu és de 7,40 euros amb el xip gro, que en cas de no tenir també es pot llogar a 2 euros o comprar a 6. El preu de la cursa infantil és de 3,40 euros. En el moment de formalitzar la inscripció es pot afegir la compra de la samarreta d’adults, amb un preu de 3 euros, i la d’infants, a 2 euros. Hi haurà premis pels tres primers classificats masculí i femení de cada categoria de 5 i 10 km.

Habitualment, la cursa se celebrava a la primavera, però enguany s’ha decidit ajornar-la fins a la tardor. L’última edició de la prova atlètica llagostenca va tenir lloc el 2019.

Publicitat

Publicitat

Més notícies