Dijous, 23 març 2023
13.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha organitzat unes jornades sobre salut mental juvenil

Una cinquantena de persones han participat aquest dimarts al matí a la Jornada de formació sobre salut mental i emocional organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’acte, que s’ha realitzat al Centre Cultural, forma part del programa de detecció, formació i intervenció en salut mental i emocional amb joves que s’està portant a terme des de la Regidoria de Joventut.

Al llarg del matí s’ha donat formació en primers auxilis psicològics i s’han tractat temes com la gestió emocional, el trauma, l’estrès, l’ansietat, les autolesions la ideació i conducta suïcida juvenil com una realitat amagada o l’acompanyament individual, entre d’altres temes. A l’acte ha intervingut personal tècnic de Joventut i Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta, professionals de Centre d’Assistència Primària de la Llagosta, del servei d’atenció preventiva i d’intervenció integral d’addiccions SPOTT de la Diputació de Barcelona i del programa Salut i Escola impulsat pel Departament d’Ensenyament i pel Departament de Salut de la Generalitat. L’acte ha estat coordinat per l’empresa Aimentia, especialitzada en crea solucions d’intel·ligència artificial per a professionals que volen millorar la seva capacitat i eficiència en l’àmbit de la salut mental.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Salut Pública, Mariano García, i la participació de tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta, sanitaris i professorat de secundària de la Llagosta i poblacions del nostre entorn.

Publicitat

Publicitat