Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

El Joventut Vallag inscriu un equip sènior masculí a la Tercera Catalana

El nou Joventut Vallag La Llagosta avança amb pas fer després d’anunciar fa setmanes la fusió de les dues entitats d’handbol de la nostra localitat. Aquesta setmana, la directiva ha formalitzat la inscripció d’un sènior masculí a la Tercera Catalana i la pròxima setmana la Federació Catalana d’Handbol preveu publicar el calendari.

El nou club dona continuïtat a la plaça del Vallag a la Tercera Catalana, ja suma una dotzena de jugadors, i els equips de la base del Joventut. De fet, fa unes setmanes que l’entitat va obrir les inscripcions de la base per a la temporada 2022-2023. “Estem treballant en l’estructura dels equips de la base de la pròxima campanya i tenim una previsió de muntar equips masculins en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil”, diu José Aguilera, que és el nou president de l’entitat: “ara per ara estic de president, tot i que cal acabar de muntar la junta directiva”.

D’entre les accions que ja s’han fet com a nova entitat és presentar el nou escut del Joventut Handbol, que és una barreja entre els dos anteriors clubs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies