Diumenge, 04 juny 2023
18.8 C
La Llagosta

El CEM El Turó es mullarà diumenge per l’esclerosi múltiple

El Complex Esportiu Municipal El Turó participarà diumenge en l’activitat solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. La instal·lació llagostenca torna a adherir-se un any més en l’activitat que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que enguany participaran prop de mig miler de piscines de Catalunya.

L’activitat solidària constarà d’una sessió d’aquazumba en la piscina exterior, d’11.30 a 12.30 h. A més, a les 12 h, es farà el salt solidari en la mateixa piscina exterior. Durant la jornada, hi haurà una guardiola solidària i en recepció es vendran productes de la Fundació Esclerosi Múltiple, com ara tovalloles, gorres o samarretes.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. A Catalunya hi ha prop de 9.000 persones afectades per l’esclerosi múltiple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies