Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Les Escoles d’Iniciació Esportiva obren inscripció per al proper curs

Ja estan obertes les inscripcions per a les Escoles d’Iniciació Esportiva. Aquest any es mantenen les modalitats de fubol sala, voleibol, esports per a persones amb diversitat funcional i iniciació esportiva. Les inscripcions es poden fer al web del Complex Esportiu Municipal El Turó. Les classes començaran el 5 de setembre.

Futbol sala està adreçat a nois i noies de categories benjamí i aleví. L’activitat es desenvoluparà els dimecres i divendres, de 17.45 a 19 h.

A voleibol hi haurà dos grups, el primer per a infants alevins i infantils i el segon per a infants d’infantil i cadet.. El grup 1 entrenarà dimarts i dijous, de 17.45 a 19 h, i el grup 2 els mateixos dies de 19.15 a 20.30 h.

Pel que fa a esports per a persones amb diversitat funcional, tindran activitats els dilluns i dimecres, de 19 a 20 h. Per participar en aquesta proposta no hi ha límit d’edat.

Iniciació esportiva està pensada per a nens i nenes de P5 a 1r i jugaran els dimarts i dijous, de 18 a 19 h.

La matrícula per participar a les Escoles d’Inciació Esportiva és de 25 euros, excepte per aquells infants que en temporades anteriors hagin participat a les activitats de l’Escola d’Iniciació Esportiva, que no han de pagar matrícula. Les activitats es desenvoluparan durant 10 mesos. El preu per mes es de 25 euros per a futbol sala, voleibol i iniciació esportiva i 11 euros per a esports per a persones amb diversitat funcional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies