Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

La selecció catalana guanya l’Open masculí del Club Petanca La Llagosta

La tripleta de la selecció catalana ha guanyat l’Open masculí del Club Petanca La Llagosta. El campionat està dins dels actes del 50è aniversari del club llagostenc i va tenir lloc dissabte a les Pistes Municipals de Petanca amb un total de 32 tripletes.

El campionat va començar dissabte al matí i va acabar a la nit després d’una intensa jornada de petanca, que va omplir les 16 pistes de la instal·lació llagostenca. La selecció catalana va ser la tripleta guanyadora després d’imposar-se en la final contra el Can Bassa. La lluita del tercer lloc va ser pel Club Petanca La Llagosta, que va guanyar al Santa Coloma. Pel que fa al quadre de consolació, el campió va ser el Sants, seguit del Gran Via, segon, i La Llagosta, novament tercera.

D’entre els participants, hi havia una tripleta molt especial per al club llagostenc perquè estava formada per jugadors històrics del club. Entre aquests, hi havia Cruz Sánchez, Javier Vegas, Francisco Barraso, Antonio Alba, Luis Alba i Manuel Raya.

El club llagostenc es va mostrar molt satisfet per l’alta participació i el gran nivell competitiu. “Hi ha un gran nivell en el campionat. Hi ha jugadors que han disputat Mundials i tenim tripletes que representen equips de la màxima categoria catalana i estatal, com ara el Castelldefels, el Sant Pol, el Prat o el Gran Via. També hi ha la selecció catalana. És un nivell espectacular”, explica el president del Club Petanca La Llagosta, José Manuel Torrico.

El president de la Federació Catalana de Petanca, Jesús Pérez, que va rebre una samarreta commemorativa dels 50 anys del club llagostenc, assenyala que les instal·lacions municipals “són propícies per muntar un campionat important perquè hi ha un molt bon ambient i una gran quantitat de pistes, amb 16”. L’alcalde Óscar Sierra va estar present en l’acte de lliurament dels premis.

Publicitat

Publicitat