Dissabte, 20 agost 2022
24.1 C
La Llagosta

El Mamadou Free Style guanya el Torneig de 12 hores del CD La Concordia

El Mamadou Free Style ha guanyat el Torneig de 12 hores de futbol sala femení, que va organitzar dissabte el CD La Concordia. El campionat amistós va disputar-se al Pavelló Antonio García Robledo amb un total de set equips.

El torneig es va jugar en una primera fase de lligueta entre els set equips participants i els dos primers classificats van disputar la final. El Mamadou Free Style va imposar-se contra el Buffet Libre, per 4 a 1. En l’equip campió hi havia dues jugadores de La Concordia amb Kautar Azdaou i el recent fitxatge, Sara Carrera, que va rebre el guardó com a millor portera del campionat.

La màxima golejadora del torneig va ser Marta Villagrasa, jugadora del tercer equip classificat, el 112, i exjugadora de La Concordia.

Publicitat

Publicitat