Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’AMPA de l’Escola Joan Maragall entrega 5.002 euros per la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

L’AMPA de l’Escola Joan Maragall ha entregat un xec de 5.002 euros solidaris per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La recaptació va tenir lloc durant la botifarrada popular de l’1 de maig, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, i s’hi va fer en record de Nerea, una alumna de tercer de primària de l’escola llagostenca que va morir per càncer infantil aquest curs.

L’AMPA ha rebut aquesta setmana una carta d’agraïment del centre hospitalari. “Amb la donació de 5.002 euros, fruit de l’organització de la Botifarrada Solidària, en record de la petita valenta Nerea, ens esteu ajudant a impulsar encara més la recerca del càncer infantil. Sens dubte, la vostra implicació és un gran impuls per tal que els nostres professionals puguin realitzar millor encara la seva feina i perquè els nostres pacients tinguin la millor atenció possible, que és sens dubte, la que ells i les seves famílies es mereixen”, s’expressa l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i afegeix: “ens agradaria transmetre-us el nostre enorme agraïment pel vostre compromís, entrega, ímpetu i gran generositat”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies