Dissabte, 20 agost 2022
24.1 C
La Llagosta

Jaime Martínez continuarà al sènior del CD La Concordia

Jaime Martínez s’ha compromès amb el CD La Concordia per dirigir el sènior femení la temporada 2022-2023. El tècnic va arribar al febrer a la banqueta llagostenca i va trencar la ratxa negativa de resultats, assolint la classificació de l’equip per disputar la Copa de la Reina el pròxim curs.

L’equip va acabar la campanya 2021-2022 amb bones sensacions amb Martínez i el club vol tornar a lluitar per les posicions capdavanteres de la Segona Divisió espanyola. “Jaime Martínez es mereix continuar i encetar una temporada des de la pretemporada. Va agafar l’equip en una situació complicada, i tots vam acabar satisfets”, explica el coordinador Iván Beas.

El club té la convicció de presentar una plantilla potent el pròxim curs. Continuen Júlia Sanz, Sonia Blanco, Paula Pérez, Laura Botifoll, Kautar Azdaou, Naiara Moreno, Marina Flor i Mercè Portabella, que encara el tram final de la seva recuperació. Mònica Utrilla, Paula Jiménez, Claudia Navio, Marta Coll i l’entrenador de porteres, Sergi Barceló, són baixa.

La plantilla s’ha reforçat amb les incorporacions de l’ala-pivot Cintia Villarreal, procedent del Sabadell de la Segona Divisió estatal i exjugadora de La Concordia; la portera Sara Carrera i l’ala Núria Cervera, que totes dues havien jugat a l’Eixample, de la Segona Divisió però que aquesta temporada no han competit per estudis. “Preveiem una plantilla de 12 o 13 jugadores, que dependrà si finalment podem fer un segon equip femeni. Si el fem, tindrem una plantilla més curta al primer equip”, diu Beas, que avança que el filial començaria en la categoria més baixa, la Segona Catalana.

Publicitat

Publicitat