Dissabte, 20 agost 2022
22.4 C
La Llagosta

S’inicia el torneig del CD Viejas Glorias amb set equips

El torneig de futbol-7 que organitza el CD Viejas Glorias s’ha iniciat amb set equips. El campionat es disputarà fins al 14 de juliol al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

El torneig consta de dues fases. En una primera, hi ha una lligueta entre els set conjunts participants. Els quatre primers classificats de la lligueta disputaran la fase final. “Estem molt contents de la participació amb set equips, on hi ha alguns jugadors del Viejas Glorias repartits en alguns dels conjunts. Potser fem algun fitxatge, i tot, de cara la pròxima temporada”, assenyala el president del CD Viejas Glorias, Juan Gómez.

Les semifinals se celebraran el 13 de juliol i la final el 14 de juliol.

Publicitat

Publicitat