Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo forma part de l’equip ideal de la lliga Asobal per quarta vegada

Antonio García Robledo ha estat inclòs dins de l’equip ideal de la lliga Asobal de la temporada 2021-2022. El llagostenc estava nominat per la demarcació de lateral esquerre, juntament amb altres quatre jugadors, i l’esportista de la nostra localitat ha estat qui finalment més vots ha rebut dels aficionats, amb un total de 27,77%.

L’esportista llagostenc, de 38 anys, ha estat un dels jugadors més importants del BM Granollers aquesta temporada i ha estat una peça clau per aconseguir el subcampionat de la lliga espanyola i de la Copa del Rei. A més amb la selecció espanyola, en l’últim any, ha guanyat la medalla de plata de l’Europeu i la de bronze, als Jocs Olímpics.

Aquesta és la quarta vegada que Antonio García Robledo està dins de l’equip ideal de la lliga espanyola i la tercera que ho fa com a jugador del BM Granollers (2010-2011, 2020-2021 i 2021-202). També va formar part de l’equip ideal un cop amb l’Ademar de Lleó (2011-2012). En totes quatre vegades va ser escollit millor lateral esquerre.

Publicitat

Publicitat