Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Open masculí del Club Petanca esgota les inscripcions amb 32 tripletes

L’Open masculí del Club Petanca La Llagosta se celebrarà dissabte amb un total de 32 tripletes. El campionat servirà per commemorar els 50 anys de l’entitat de la nostra localitat.

Les partides s’iniciaran a les Pistes Municipals de Petanca a partir de les 8.30 h i tindrà activitat fins al vespre, quan es preveuen disputar les finals. “Tan sols farem un descans per esmorzar i al migdia, de 14 a 17 h per les altes temperatures”, explica el vicepresident del club, Jona Ávila, que es mostra molt satisfet amb la participació: “hem esgotat totes les inscripcions, serà un gran dia pel club i pels nostres 50 anys”.

El club presentarà quatre tripletes i una d’especial del 50è aniversari amb algunes de les persones fundadores del club. “Tenim una tripleta especial amb quatre persones que van ser fundadores. Les tripletes estan formades per tres persones, però aquesta estarà amb quatre pel motiu del 50è aniversari. Els protagonistes són l’Alba, el Siscu, el Javi i el Cruz, que el 1972 van ser fundadors del club i avui dia encara formen part”, diu Ávila.

El torneig comptarà amb vuit grups amb quatre equips. Els dos primers classificats passaran a la fase final, que s’hi jugarà en eliminatòries fins a la final. Pel que fa als dos últims del grup, passaran a la fase de consolació. En total, el club repartirà 1.940 euros, en vuit premis i comptarà amb àrbitres de la Federació Catalana de Petanca. De fet, el president de l’ens federatiu, Jesús Pérez, ha assegurat la seva presència en el torneig del club llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies