Dissabte, 20 agost 2022
22.4 C
La Llagosta

Javi Rodríguez, entrenador i exjugador internacional, participa en la Tecnificació del CD La Concordia

Javi Rodríguez, entrenador aquesta temporada de l’Industrias Santa Coloma de la Primera Divisió espanyola de futbol sala, ha estat el protagonista de la tercera jornada de la Tecnificació del CD La Concordia. L’entitat llagostenca celebra des de dilluns, fins a dijous, unes jornades de tecnificació de futbol sala amb una vintena d’esportistes en edat de formació al CEM El Turó.

L’exjugador del Barça, del Playas de Castellón i l’Industrias Garcia, que va ser internacional amb Espanya, ha impartit un clínic d’una tarda als joves esportistes amb l’objectiu de millorar la tècnica individual. Per això, durant la sessió els esportistes han fet xuts a porteria, partits d’atac i gol i conduccions amb la pilota. “S’intenta ajudar amb la tècnica individual i fer veure als joves com és el futbol sala en un àmbit professional. A més, he donat consells, que és el que més els hi agrada”, explica Javi Rodríguez, que s’ha mostrat satisfet “perquè tots s’han mostrat molt contents dels exercicis que hem fet”.

Javi Rodríguez com a jugador de futbol sala va guanyar amb la selecció espanyola dos campionats del Món i quatre campionats d’Europa. En l’àmbit de clubs, a banda de guanyar lligues i copes, ha estat quatre vegades Campió d’Europa -tres amb el Playas de Castellón i una amb el Barça-. “És un luxe tenir entrenadors amb un palmarès com a jugador com el de Javi Rodríguez, però treballem per això amb l’objectiu d’oferir la millor tecnificació possible”, explica el coordinador del CD La Concordia, Iván Beas. A banda de Javi Rodríguez, també han passat per la tecnificació llagostenca Fran Burgueño, entrenador de porters de l’Industrias Santa Coloma; Javier Ruiz, entrenador del Sant Joan Vilassar de Mar; Jaime Martínez, entrenador de La Concordia; i el llagostenc Paco López, entrenador de porters, entre altres.

Publicitat

Publicitat