Dissabte, 20 agost 2022
22.4 C
La Llagosta

Ainoa Garrido fitxa per l’Handbol Onda, de la tercera divisió estatal


Ainoa Garrido ha fitxat per l’Handbol Onda, de Castelló, que milita a la Divisió d’Honor Plata, que és la tercera màxima categoria estatal. La llagostenca, de 17 anys, procedeix del juvenil del BM Granollers i té com a objectiu consolidar-se en la nova categoria.

La llagostenca, que juga de portera, coincidirà a l’Onda amb Sergio Alonso, que li havia entrenat al Joventut Handbol La Llagosta en edat de formació i ara és el tècnic del sènior femení. “Volia un canvi d’aires després de sis temporades al BM Granollers i em va sorgir l’oportunitat d’anar a Onda, que acaba de pujar a la Divisió d’Honor Plata”, explica Garrido, que a banda de jugar a l’handbol també continuarà els seus estudis de Grau Superior d’Administració i Finances.

Ainoa Garrido just ha acabat ara la temporada 2021-2022 després de disputar amb Catalunya el Campionat d’Espanya d’handbol platja juvenil. La llagostenca va acabar al quart lloc de l’estatal, que va tenir lloc a Sanxenxo (Galícia). Anteriorment, en edat infantil va ser campiona d’Espanya d’handbol pista amb Catalunya.

Publicitat

Publicitat