Divendres, 02 desembre 2022
13.2 C
La Llagosta

Una vuitantena d’alumnes participen en el curs 2021-2022 de l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ha tancat el curs acadèmic 2021-2022 amb un concert final al Centre Cultural, que ha omplert la sala avui dimarts a la tarda. El Concert de fi de curs ha comptat amb 12 actuacions entre els diferents grups de coral i d’instrument, de corda, vent i percussió, que ha fet embogir la graderia després d’1 hora i 30 minuts d’actuació. Entre els assistents hi havia el regidor de Cultura, Fran Ruiz.

Aquest curs acadèmic, l’escola municipal ha recuperat la presencialitat de les classes i ha comptat amb una vuitantena d’alumnes en total. El concert final al Centre Cultural ha servit per acomiadar el curs i fer un tastet del què s’ha après des del setembre fins al juny. De fet, en l’actuació final del concert s’ha estrenat una cançó pròpia d’instruments feta pel grup de projectes avançats de l’escola municipal. També s’han interpretat altres cançons, com ara les conegudes Hey Jude, dels The Beatles; It’s time, d’Imaging Dragons; i Shivers, d’Ed Sheeran. “Estem satisfets d’haver pogut celebrar el curs actual amb certa normalitat després d’uns anys afectats per la pandèmia”, explica el director de l’Escola Municipal de Música, Jordi Batanas, que assegura també que “s’han recuperat el nombre de grups de l’escola que hi havia d’abans de la pandèmia”.

L’Escola Municipal de Música està ubicada a la segona planta de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat