Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults obre el període de preinscripció del curs escolar 2022-2023 fins al 29 de juny

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta ha obert avui dimarts el període de preinscripció del curs escolar 2022-2023 fins al 29 de juny. L’escola d’adults publicarà el 16 de juliol la llista amb les persones admeses i del 2 al 9 de setembre obrirà el període de confirmació de la matrícula del nou curs.

L’oferta de cursos del centre educatiu per a persones adultes de la nostra localitat és similar al que s’ha impartit en cursos anteriors. Entre els estudis que es poden fer el curs 2022-2023 hi ha els quatre nivells de la formació inicial, el Graduat en Educació Secundària (GES 1 i GES 2), la preparació a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, els quatre nivells de Competic d’informàtica i tres nivells de les llengües de català, castellà, francès i anglès. Com a novetat, hi ha cursos que seran semipresencials i entre aquests hi ha matèries optatives del GES; les assignatures de física, química i biologia de les proves d’accés; el Competic 2 i 3 d’informàtica; i els nivells 1 i 2 de castellà.

Les persones interessades poden adreçar-se, i inscriure’s, al Centre de Formació d’Adults, que se situa al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i els divendres, de 10 a 13 h. També es pot fer la preinscripció per internet mitjançant aquest formulari del bloc de l’escola.

Publicitat

Publicitat

Més notícies