Dijous, 07 juliol 2022
21.6 C
La Llagosta

El Bàsquet Sant Jordi i el Lliçà de Vall, campions del Torneig Vila La Llagosta

El Club Bàsquet La Llagosta 2017 va celebrar dissabte la 4a edició del Torneig Vila La Llagosta, que va tenir com a campions el Bàsquet Sant Jordi i el Lliçà de Vall. L’activitat es va disputar al CEM El Turó al llarg del matí en un format de triangular en la categoria cadet masculí i preinfantil mixte.

En cadet, el Sant Jordi, de Rubí, va ser el millor equip, seguit del Sant Andreu i del CB La Llagosta 2017. En preinfantil, el Lliçà de Vall es va imposar als altres dos conjunts que formaven part del club llagostenc. També s’hi va fer un concurs de triples, que en la categoria preinfantil va ser per a l’esportista llagostenc, Mauro. “Estem satisfets de poder celebrar una nova edició del torneig perquè l’objectiu era passar una bona estona, a més els esportistes van esmorzar i van rebre obsequis”, explica Rosa Carrillo, coordinadora del CB La Llagosta 2017.

D’altra banda, el Club Bàsquet La Llagosta 2017 ha obert el període d’inscripcions d’unes jornades de tecnificació, que tindran lloc del 4 al 8 de juliol al CEM El Turó, en horari de 18 a 19.45 h. El preu per inscripció és de 40 euros.

Publicitat

Publicitat