Dissabte, 03 desembre 2022
7.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament inaugura el primer parc d’aigua de la Llagosta a la plaça d’Europa

Centenars d’infants han estrenat el primer parc d’aigua de la Llagosta, que està ubicat a la plaça d’Europa. A partir de les cinc de la tarda d’avui dilluns la canalla s’ha pogut refrescar per combatre les altes temperatures d’aquests dies i ho han fet remullant-se amb els diferents jocs d’aigua adaptats que hi ha al nou parc.

L’alcalde Óscar Sierra ha inaugurat el parc d’aigua i, tot seguit, els infants han pogut banyar-se i jugar amb l’aigua de la nova instal·lació. A més, també hi han pogut berenar, amb un entrepà i un refresc. Tot i que el que volien tots els infants era estar sota l’aigua del parc d’aigua.

Les obres per crear el parc van començar a finals del mes de març i han suposat una inversió a l’Ajuntament de la Llagosta de 238.317 euros. L’empresa Vortex Estructuras Acuáticas ha estat l’encarregada de l’obra. “Fa molta calor i els nens i nenes de la Llagosta estan gaudint d’aquest parc i estem molt satisfets que ja funcioni. El que fem és dedicar els recursos que tenim perquè la ciutadania que viu a la Llgaosta tingui millors serveis, i fins i tot, algun joc o servei del tot especial com aquest parc d’aigua”, ha explicat l’alcalde Óscar Sierra, que estava molt satisfet de poder inaugurar-lo just abans de l’estiu.

El parc d’aigua estarà obert durant l’estiu de dilluns a diumenge. Els dies laborables de 10 a 13 h i de 16 a 19 h; i els caps de setmana, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Publicitat

Publicitat