Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

Bon balanç de la 25a Festa en honor a Santiago Apòstol

El president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, José Luis Salgueiro, s’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament de la 25a Festa en honor a Santiago Apòstol, que va celebrar l’entitat entre divendres i diumenge. “La gent tenia ganes de festa i hi ha hagut molta participació”, ha destacat Salgueiro.

La festa havia de finalitzar amb el tradicional castell de focs artificials, però aquesta activitat va ser suspesa, ja que havia estat prohibida per la Generalitat perquè els bombers estan concentrats en els diferents focs que hi ha actius a Catalunya. “El castell de focs el farem properament, hem d’escollir una data significativa”, ha dit el president d’Alborada.

Les activitats es van desenvolupar al Parc Popular. La festa va començar divendres amb l’espectacle Con risas y a loco, de Gabby Garceso i José Alva. Dissabte, hi va haver una exhibició de cotxes clàssics i de motos Imperiales MC. A les 12 h, es va procedir a la hissada de la bandera gallega en un dels pals de l’Ajuntament. Posteriorment, hi va haver una cercavila fins al Parc Popular amb el grup de gaites de la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet del Vallès.

A la tarda, van actuar grups regionals i, a la nit, l’orquestra Sabor Sabor i el cantaor Javier Ginés amb Desafío Flamenco.

Diumenge, va tenir lloc una processó amb la imatge de Santiago Apòstol amb la banda de tambors del Centro Cultural Andaluz de Mollet del Vallès. Després, es va celebrar la missa en honor a Santiago Apòstol.

Actuacions de grups regionals, una exhibició de balls de saló de La Llagosta Club de Ball, Carmen García i el grup de música celta T-Folk de Toxos i Xestas van posar el punt final a la celebració.

Publicitat

Publicitat

Més notícies