Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

La 25a Festa en honor a Santiago Apòstol se celebra fins diumenge

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà des d’avui i fins diumenge la 25a Festa en honor a Santiago Apòstol. Les activitats es desenvoluparan al Parc Popular i durant tots els dies hi haurà servei de bar amb productes gallecs.

Avui, a partir de les 21.30 hores, es podrà veure l’espectacle Con risas y a loco, amb Gabby Garceso i José Alva.

Demà, entre les 10 i les 12 h, hi haurà una exhibició de cotxes clàssics i de motos Imperiales MC. A les 12 h, es procedirà a la hissada de la bandera gallega en un dels pals de l’Ajuntament. Posteriorment, hi haurà una cercavila fins al Parc Popular amb el grup de gaites de la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet del Vallès. A les 13 h, aperitiu i parlaments d’inici de festa.

A la tarda, a partir de les 18.30 h, actuaran diferents grups regionals. A les 22 h, se celebrarà una revetlla amb l’orquestra Sabor Sabor i, a les 23.30 h, actuarà el cantaor Javier Ginés amb Desafío Flamenco.

Diumenge, a les 12.30 h, començarà una processó amb la imatge de Santiago Apòstol. Sortida des de la seu de l’entitat, al Centre Cultural, amb la banda de tambors del Centro Cultural Andaluz de Mollet del Vallès. La processó passarà pel passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de l’Estació i acabarà al Parc Popular. A les 13.30 h, se celebrarà la missa en honor a Santiago Apòstol.

A les 18.30 h, actuaran grups regionals. A les 19.30 h, La Llagosta Club de Ball farà una exhibició de balls de saló. A les 20.30 h, actuarà Carmen García i, a les 21 h, el grup de música celta T-Folk de Toxos i Xestas. La Festa finalitzarà amb el tradicional castells de focs artificials, que començarà a les 22 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies